Afgelast vanwege oorlog Oekraïne.

We hebben nog enkele acties op stapel staan met het doel extra middelen te verwerven. We kunnen  ’75 jaar Vrijheid’ dan op een gezonde financiële basis vieren.

  1. Een Oliebollenactie. Deze actie wordt op 26 februari gehouden. Dat doen we op een corona-veilige manier. Bestellingen kunnen digitaal worden geplaatst op oliebol75jaarvrijheid@gmail.com. Bestellingen moeten uiterlijk 24 februari binnen zijn.
    Ook wordt er vooraf in Westerbork en Witteveen een brief rondgebracht met daarbij een bestelstrook. Deze bestelstrook moet ook uiterlijk 24 februari in de aangegeven brievenbus worden gedeponeerd. Op 26 februari  kan de bestelling vervolgens tussen 10.00 en 12.00 uur worden opgehaald bij een kraam in de buurt van de besteller. Die ochtend staan er kramen op verschillende plekken in het dorp. Houd hiervoor de website in de gaten.

                              Oliebollen
      2.  Actie ’Samen voor de buurt’. Ook zijn wij bezig om samen met de plaatselijke Regio-bank een crowdfunding actie ’Samen voor de buurt’ op te zetten. Zodra het zeker is dat deze actie doorgaat, vermelden we dat o.a. op deze website.   

                           Crowdfunding

Lees het hele overzicht onder het kopje ’Agenda’ op deze website.

Nationale driekleur.

Nationale driekleur.

Logo Westerbork: Dorp van de Vrijheid

Logo Westerbork: Dorp van de Vrijheid