Uniek concert KMK ’Johan Willem Friso’

                                                     Logo Westerbork: Dorp van de Vrijheid 
Attentie alle inwoners van Westerbork en omgeving:

Op vrijdag 14 oktober 2022 organiseren wij een uniek concert, gegeven door de Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso met de Engelse zangeres Kilke John. Kilke treedt wereldwijd op en is nu te horen en te zien in de Sound of Music. Dit concert vindt plaats in sporthal Borkerkoel in Westerbork (Oude Beilerweg 27).

Poster 14 oktober 2022

De toegang bedraagt slechts € 5,00 met een kop koffie/thee + iets lekkers inbegrepen. Een eenmalige kans om deze schitterende kapel op een groot podium te zien en te horen. Vanaf 26 september zijn de kaarten in de voorverkoop bij Warenhuis Wassen en bij DA Westerbork. Ook kunnen kaarten worden besteld via henniebork@solcon.nl. Er zijn slechts 500 kaarten beschikbaar, dus reageer snel. Na afloop is er nog een gezellig samenzijn met muziek in de kantine van de sporthal.

Koninklijke Militaire Kapel ‘Johan Willem Friso’

De Koninklijke Militaire Kapel ‘Johan Willem Friso’ is ontstaan op 1 januari 2005 na een reorganisatie van de militaire muziek. De kapel verzorgt onder meer de muzikale omlijsting bij officiële ontvangsten van staatshoofden en ambassadeurs door Zijne Majesteit de Koning, het opluisteren van militair ceremonieel en het geven van (relatie)concerten/taptoes in binnen- en buitenland.
                         Foto bij concert 14 oktober 2022  
De kapel staat sinds 2013 onder leiding van majoor Tijmen Botma. 

Het belooft een prachtige avond te worden, dus wees er snel bij.  Wij vragen Westerborkers zoveel mogelijk op de fiets te komen. En voor ieder: volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars.

Met een vriendelijke groet,

Bestuur St. Westerbork: Dorp van de Vrijheid

Foto bij concert 14 oktober 2022

Foto bij concert 14 oktober 2022